Welcome visitor you can or create an account
Tel: ☎ Servis: 035 366-933 ☎ Prodaja: 035 366-911
Nemate artikala u korpi.

O nama

o nama

facebook  twitter  youtube  google+

 

Genelec d.o.o. osnovan je1989.god. kao jedno od prvih privatnih preduzeća u BiH. Danas Genelec zauzima jedno od vodećih mjesta u sektoru informacionih tehnologija u BiH sa ukupno 45 zaposlenih radnika. Posjedujemo šest maloprodajnih objekta: Tuzla Stupine, Tuzla Omega, Mostar Villa Neretva, Lukavac Omega, Živinice Omega i Sarajevo Merkator (Ložionička). 

 

Genelec Tuzla istorija web shopa
Mreža partnera u čitavoj BiH kao i partnera u cijelom svijetu su garancija da će Genelec i u budućnosti imati svoje mjesto u informatičkom sektoru. Posjedujemo svoj servis sa educiranim osobljem što omogućava brzo riješavanje svih eventualnih problema sa kojima se kupci susreću.
2000-te godine pokrenuli smo jedan od prvih WEB-shopova na ovim prostorima kako bi našim kupcima omogućili jednostavniju kupovinu robe. U ponudi su zastupljeni brandovi velikih svijetskih proizvođača informatičke opreme kao što su: Mediacom, Sapphire, HP, G.Skill, Samsung, Xiaomi, Huawei, Apple, Asus, Canon, Dell, Lenovo, Epson, GoPro, Intel, AMD, Kingston, LG, Logitech, Microsoft, Panasonic, Razer, Sharkoon, Toshiba, Xerox itd, a broj i kvaliteta tih distribucija se konstantno povećava.

Genelec Tuzla brendovi i distribucije

Genelec radi u svom vlastitom objektu na 1.800 m2 površine, a time smo stvorili bolje i ljepše uslove za rad svih naših uposlenika.

 

o nama 2

 

signature